Αμανατίδης στη Βουλή: «Λάθος πόρτα χτύπησαν» (video)

Αμανατίδης στη Βουλή: «Λάθος πόρτα χτύπησαν» (video)

Αμανατίδης στη Βουλή: «Λάθος πόρτα χτύπησαν» (video)

«Λάθος πόρτα χτύπησαν» είπε σήμερα στη Βουλή μιλώντας ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης ,Γιάννης Αμανατίδης για την ερώτηση του Πάνου Καμμένου και τις τοποθετήσεις των άλλων κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, σχετικά με τη διαγωνιστική διαδικασία για την ανάδειξη παρόχων υπηρεσιών υποστήριξης των προξενικών γραφείων Διπλωματικών Αρχών .

«Ο πρωθυπουργός κι αυτή η κυβέρνηση εφαρμόζουν δρακόντειες πρακτικές σε ζητήματα, νομιμότητας, διαφάνειας και σκανδάλων. Αυτοί που είχαν πραγματικά σκάνδαλα, έκαναν αναθέσεις μέχρι το 2010 και που μέλη και στελέχη τους είναι στη φυλακή δεν μπορούν να μας κουνούν το δάχτυλο» δήλωσε.

«Η αριστερά δεν έχει μόνο αφήσει το αποτύπωμά της, αλλά έχει βάλει την σφραγίδα της σε μια νέα εποχή, όπου αυτά δε γίνονται ανεκτά» τόνισε και «ο ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει το πισωγύρισμα σε όλους αυτούς που μας έφεραν στη χρεοκοπία, με αυτές τις πρακτικές και πολιτικές».

Καταλήγοντας επεσήμανε ότι «δεν είναι δημόσιο χρήμα, δεν δόθηκε δημόσιο χρήμα σε αυτούς τους διαγωνισμούς, δεν πλήρωσε κάτι το Δημόσιο. Το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς που εμείς φυλάσσουμε ως κόρη οφθαλμού φαίνεται όπως και η πατριωτική στάση του πρωθυπουργού, αυτής της κυβέρνησης και του Νίκου Κοτζιά στη Συμφωνία των Πρεσπών».

 

Close