Γιάννης Αμανατίδης: Η συνέργεια προωθητική δύναμη για την ανάπτυξη

Γιάννης Αμανατίδης: Η συνέργεια προωθητική δύναμη για την ανάπτυξη

Γιάννης Αμανατίδης: Η συνέργεια προωθητική δύναμη για την ανάπτυξη

Μια κοινή προσπάθεια της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας και της ΓΣΕΒΕΕ αποδίδει καρπούς. Σήμερα στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΓΣΕΒΕΕ έγινε η απονομή των βραβείων στους φοιτητές που φιλοτέχνησαν το σήμα «Κανών» που θα συνοδεύει πλέον μοναστηριακά προϊόντα και προϊόντα μικρών παραγωγών.
«Με συγκίνησε, καταρχήν, η πρόσκληση και θέλω να σας ευχαριστήσω γι' αυτό. Είναι σημαντική η προώθηση των ιδιαίτερων προϊόντων από μικρούς παραγωγούς και μοναστικές μονάδες με κοινό γνώρισμα την Ορθοδοξία, κάτι που γίνεται εδώ και πολλά χρόνια από τους Καθολικούς, τους Μουσουλμάνους και τους Εβραίους. Κι εμείς, που αντέξαμε χιλιάδες χρόνια χάρη στην παράδοση και την πίστη με τα γνωρίσματα που οφείλονται σε αυτήν,μπορούμε πλέον να δώσουμε σε όλο τον ορθόδοξο κόσμο τα δικά μας προϊόντα, τα οποία θα χαρακτηρίζει η ποιότητα και θα είναι πιστοποιημένα για να φέρουν το σήμα «Κανών». Γιατί μόνο μέσα από τις συνέργειες και τέτοιες προσπάθειες μπορούμε να φέρουμε την πολυπόθητη στην χώρα μας ανάπτυξη, που είναι και το ζητούμενο» τόνισε στην σημερινή εκδήλωση, κατά την απονομή του πρώτου βραβείου ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αμανατίδης.
Η μέχρι σήμερα μη ύπαρξη κατάλληλης σήμανσης για αυτά τα προϊόντα περιόριζε την αναγνωρισιμότητά τους και κατά συνέπεια τους αποστερούσε και την μοναδικότητά τους.
Σήμερα, όμως, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα έχει συσταθεί μη κερδοσκοπική εταιρία και προχωρά ο «Κανών» σε πείσμα των δύσκολων καιρών, όπως επεσήμαναν τόσο ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ όσο και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης που μαζί με τον Δήμαρχο Αθηναίων παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του σήματος και την απονομή των τριών βραβείων

Close