Η ΝΔ ολετήρας των κοινωνικών δικαιωμάτων

Η ΝΔ ολετήρας των κοινωνικών δικαιωμάτων

Η ΝΔ ολετήρας των κοινωνικών δικαιωμάτων

«Το αναπτυξιακό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δουλεύεται εδώ και 1,5 χρόνο και να μην ξεχνάτε ότι έχουμε κάνει σε όλη τη χώρα 14 περιφερειακά συνέδρια. Μην ξεχνάτε ακόμη ότι βγάλαμε τη χώρα από την επιτροπεία και προχωρήσαμε στη λήψη θετικών μέτρων για την κοινωνία», τόνισε σήμερα μιλώντας στην ΕΡΤ1 ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Αμανατίδης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μπει για τα καλά στη διαδικασία προώθησης των συμμαχιών του αλλά και της προώθησης των θέσεων του. Μιλάμε για νέες θέσεις εργασίας με καλύτερες αμοιβές και εργασιακές συνθήκες. Μιλάμε για τα κοινωνικά δικαιώματα, όχι μόνο τα κοινωνικά αγαθά, τη δικαιότερη φορολόγηση και την ασφάλεια. Και πρέπει να αναδειχτεί ότι το σχέδιο της ΝΔ για την επόμενη μέρα θα είναι ολετήρας για τα κοινωνικά δικαιώματα», υποστήριξε στη συνέχεια.

«Τώρα η ΝΔ δεν μπορεί να αποφύγει να μιλήσει για το πρόγραμμά της. Για το 1 προς 5 που υπερασπίζεται, την εκποίηση της υγείας και της παιδείας στον ιδιωτικό τομέα κι όλες αυτές τις πολιτικές, που ακολούθησαν τα προηγούμενα χρόνια και μας έφεραν στην χρεοκοπία» πρόσθεσε.

 

Close