«Οι κοινωνικές ανάγκες των πολιτών δεν μπορούν να περιμένουν»

«Οι κοινωνικές ανάγκες των πολιτών δεν μπορούν να περιμένουν»

«Οι κοινωνικές ανάγκες των πολιτών δεν μπορούν να περιμένουν»

«Η επταήμερη εργασία, η κατάργηση του οκταώρου κι άλλα παρόμοια μέτρα αποτελούν μέρος του προγράμματος της ΝΔ, όπως και του Όρμπαν και του Κουρτς» επεσήμανε μιλώντας σήμερα στο «ράδιο North» ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αμανατίδης καταδεικνύοντας την πολιτική συγγένεια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την ακροδεξιά της Ευρώπης.

«Τώρα τα μαζεύει ο κ. Μητσοτάκης με τα περί επταήμερης λειτουργίας, αλλά γλώσσα λανθάνουσα λέει την αλήθεια» πρόσθεσε επισημαίνοντας πως έκανε λόγο για επιχειρησιακές συμβάσεις στη συνέντευξη Τύπου ενώ υπάρχουν κλαδικές και συλλογικές που κατοχυρώνουν τα εργασιακά δικαιώματα, πράγμα που όπως όλα δείχνουν δεν αποτελεί προτεραιότητα για τη ΝΔ.

Σχετικά με την παροχολογία σημείωσε ότι «αυτή η ρητορική συμβαδίζει με τα προηγούμενα σενάρια της καταστροφολογίας που διαψεύστηκαν. Τα μέτρα είναι μόνιμα και μπορούν να υλοποιηθούν επειδή η οικονομία είναι πλέον στη σωστή πορεία».

«Σε κάθε περίπτωση η ΝΔ προεκλογικά θα τα έλεγε, αλλά οι κοινωνικές ανάγκες δεν μπορούν να περιμένουν. Οι πολίτες που σήκωσαν το βάρος της κρίσης δεν μπορούν να περιμένουν ούτε μια μέρα» τόνισε.

«Ο κόσμος καταλαβαίνει την απειλή που δέχεται και αυτό θα φανεί και στις ευρωεκλογές» είπε κληθείς να σχολιάσει την αισιοδοξία του κ.Μητσοτάκη περί νίκης της ΝΔ σε αυτές ζητώντας εφόσον επαληθευτεί την άμεση προκήρυξη βουλευτικών εκλογών.

 

Κλείνοντας αναφέρθηκε στη σημαντική εκδήλωση που πραγματοποιείται σήμερα στην Καλαμαριά για να αποδοθεί φόρος τιμής στους πρόσφυγες και τους Πόντιους στον χώρο που βρίσκονταν τα «Απολυμαντήρια» στην Πλαζ Αρετσούς.
Στις 7μμ, όπως είπε, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βλάσης Αγτζίδης θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Η επικαιρότητα της προσφυγικής μας εμπειρίας στην Ευρώπη του σήμερα»

Close