Ο Γιάννης Αμανατίδης στην εκπομπή «Επικοινωνία» της ΕΡΤ3

Ο Γιάννης Αμανατίδης στην εκπομπή «Επικοινωνία» της ΕΡΤ3

Ο Γιάννης Αμανατίδης στην εκπομπή «Επικοινωνία» της ΕΡΤ3

«Η διαφθορά γύρω από τη Novartis ήταν μία από τις αιτίες που μας έφεραν στην χρεοκοπία. Το πολιτικό σύστημα πρέπει να κάνει τα πάντα για να αποδοθούν ευθύνες και να αφήσει τη δικαιοσύνη να προχωρήσει στη διερεύνηση του σκανδάλου» δήλωσε ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Επικοινωνία» της ΕΡΤ3.

«Προφανώς υπάρχουν πολιτικές ευθύνες και παθογένειες που δεν πρέπει να συνεχιστούν» πρόσθεσε στη συνέχεια και επέμεινε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ γύρισε νέα σελίδα μακριά από αυτές τις πρακτικές του παρελθόντος και ήδη βλέπουμε θετικά αποτελέσματα.
Για τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ είπε πως προηγήθηκε ένας συμβιβασμός, τον οποίο ο λαός επικρότησε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 ενώ σημείωσε ότι στον προϋπολογισμό η κυβέρνηση πήρε 154 ψήφους.
«Άλλο η συμφωνία των Πρεσπών κι άλλο αν στηρίζεις την κυβέρνηση» επεσήμανε και αναρωτήθηκε το αν η ΝΔ «θα αφήσει τους βουλευτές της να ψηφίσουν κατά συνείδηση».
Για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές εκτίμησε ότι η υποψηφιότητα της Κατερίνας Νοτοπούλου συσπειρώνει και συγκεράζει τις προοδευτικές απόψεις για ένα καλύτερο μέλλον καθώς όπως έχει επισημάνει ο πρωθυπουργός δεν μπορεί με την πλάτη γυρισμένη στον βορρά, η Θεσσαλονίκη να περιμένει να αναπτυχθεί.
Κλείνοντας σημείωσε ότι η κυβέρνηση και ειδικότερα το οικονομικό επιτελείο πρέπει να επανεξετάσει τις συντάξεις χηρείας και τα επιδόματα πολυτέκνων κι άλλων ευάλωτων κοινωνικών στρωμάτων.

Related Articles

Close