Ο Γιάννης Αμανατίδης στο OPEN TV - 23 Νοεμβρίου 2018

Ο Γιάννης Αμανατίδης στο OPEN TV - 23 Νοεμβρίου 2018

Ο Γιάννης Αμανατίδης στο OPEN TV – 23 Νοεμβρίου 2018

Γιάννης Αμανατίδης: Ο λαός δεν θα επιτρέψει επιστροφή στο παλιό χρεοκοπημένο σύστημα

«Θεωρώ ότι ο ΣΥΡIZA θα κερδίσει τις εκλογές για πολλούς λόγους. Έχει βγάλει τη χώρα από τα Μνημόνια, εφαρμόζει θετικές πολιτικές και έχει σχέδιο για την επόμενη μέρα» τόνισε ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Αμανατίδης στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN».
«Ο κόσμος βλέπει ότι αυτή η κυβέρνηση υπερασπίζεται τους πολλούς αντί των ολίγων και δεν θέλει πισωγυρίσματα. Δεν θέλει να επιστρέψει στις πολιτικές, που οδήγησαν στην κρίση» πρόσθεσε.
Kληθείς να σχολιάσει την έντονη σκανδαλογία, το τελευταίο διάστημα επανέλαβε ότι «μεγαλύτερο σκάνδαλο θα ήταν να μην γίνει διερεύνηση για να πάψει να επικρατεί η αίσθηση ότι όλοι οι πολιτικοί είναι ίδιοι και να αποκατασταθεί η αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος».
«Πρέπει να γίνει εξυγίανση και να βγουν όλα στο φως,» διευκρίνισε, κι ανάφερε ως αναγκαία τη θεσμοθέτηση μέσω της συνταγματικής αναθεώρησης άρθρων στον αντίποδα του άρθρου 86 περί ευθύνης υπουργών και του 62, ενώ σημείωσε ότι «δεν μπορούν να γίνονται συμψηφισμοί».
Κλείνοντας σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν διώκει, η δικαιοσύνη το κάνει αλλά όλοι ξέρουμε τι έγινε στο παρελθόν, υπουργοί μπήκαν στη φυλακή, χρήματα άλλαζαν χέρια, ένας πρωθυπουργός τότε δεν είδε τίποτε;»

Close