Ο Υφυπουργός Εξωτερικών συμμετέχει σήμερα, Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 στην Υπουργική «Διάσκεψη για τα θύματα της εθνοτικής και θρησκευτικής βίας στην Μέση Ανατολή», η οποία διοργανώνεται από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ισπανίας, παρουσία των Υπουργών Εξωτερικών της Ιορδανίας και του Ιράκ, της Γενικής Διευθύντριας της UNESCO, Irina Bokova, όπως και εκπροσώπων των κοινοτήτων της Μέσης Ανατολής.

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών συμμετέχει σήμερα, Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 στην Υπουργική «Διάσκεψη για τα θύματα της εθνοτικής και θρησκευτικής βίας στην Μέση Ανατολή»
Previous article Συμμετοχή Υφυπουργού Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη στη 2η Υπουργική Διάσκεψη της Ενωσης για τη Μεσόγειο για την Αειφόρο Αστική Ανάπτυξη (UfM) (Αίγυπτος)
Next article Συμμετοχή Υφυπουργού Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη στη Διάσκεψη της Μαδρίτης για την εθνοτική και θρησκευτική βία στη Μέση Ανατολή