Προφάσεις εν αμαρτίαις η στάση της ΝΔ

Προφάσεις εν αμαρτίαις η στάση της ΝΔ

Προφάσεις εν αμαρτίαις η στάση της ΝΔ

«Η ΝΔ σύρεται πίσω από μια ακροδεξιά συνιστώσα που, δυστυχώς, την έκανε συνισταμένη» επεσήμανε ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αμανατίδης μιλώντας σήμερα στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης».

«Δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί η ΝΔ, εφευρίσκει διαρκώς προφάσεις, για αυτό και ο κύριος Μητσοτάκης δεν δέχεται να πάει σε debate με τον Πρωθυπουργό» σημείωσε, ενώ για το ΚΙΝΑΛ και το Ποτάμι ανέφερε ότι οι περισσότεροι βουλευτές τους έχουν εκφραστεί θετικά απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Θα σας έλεγα πως ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει και κομμάτι της ΝΔ, που αντιδρά για τη μετατόπιση της προς τα ακροδεξιά».

«Διαπάλη γίνεται τόσο στο ΚΙΝΑΛ, όσο και στο Ποτάμι όχι μόνο για τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και για την πορεία, που πρέπει να χαράξει η χώρα για την επόμενη μέρα, τώρα που βγήκαμε από τα μνημόνια» σχολίασε στη συνέχεια, στην παρατήρηση ότι τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα έδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατάπιε το ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας, αμέσως μετά, στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι «η ρηματική διακοίνωση ξεκαθαρίζει επιπλέον ότι η ιθαγένεια δεν έχει σχέση με την εθνότητα.

Η ΝΔ, δεν έχει καμία δικαιολογία πλέον. Το τελευταίο φύλλο συκής έχει πέσει. Την κρίση, που έχει εσωτερικά η ΝΔ, προσπαθεί να την εξάγει, για αυτό και δεν καταδικάζει τις πρόσφατες επιθέσεις κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το Μακεδονικό».

«Η ελληνικότητα της Μακεδονίας κατοχυρώνεται, πρώτα απ όλα, από την ιστορία, αλλά μπαίνει τέλος στον αλυτρωτισμό και αναγνωρίζεται η ελληνικότητα της από αυτή τη συμφωνία» τόνισε.

«Δύο πράγματα καθορίζουν τώρα το πολιτικό πλαίσιο: Τα πολιτικά προγραμματικά σχέδια για την πορεία της χώρας και η Συμφωνία των Πρεσπών».

Close