«Συνεχίζουμε με νόμους που ικανοποιούν τις κοινωνικές ανάγκες»

«Συνεχίζουμε με νόμους που ικανοποιούν τις κοινωνικές ανάγκες»

«Συνεχίζουμε με νόμους που ικανοποιούν τις κοινωνικές ανάγκες»

«Η κυβέρνηση έχει λάβει θετικά μέτρα για  τους αγρότες και  έχει αποδείξει ότι  έχει "ευήκοα ώτα", ως εκ τούτου  δεν πρέπει να κλείσουν την πόρτα του διαλόγου και να ανταποκριθούν στην πρόσκληση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αραχωβίτη» δήλωσε σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Open ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αμανατίδης, σχετικά με τις επικείμενες αγροτικές κινητοποιήσεις.

Ερωτηθείς στη συνέχεια για τις εξαγγελίες των θετικών μέτρων που έχουν άρωμα εκλογών, σημείωσε ότι «για μας είναι  αποκατάσταση των αδικιών.  Είχαν εξαγγελθεί από τον πρωθυπουργό, ήδη, από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Είναι δημοσιονομικά υπολογισμένα, επιβεβλημένα και  ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κοινωνίας».
«Η ΝΔ , καθώς δυσκολεύεται να έχει προγραμματικό λόγο, αφού απέτυχε η καταστροφολογία στην οποία επένδυσε όλα τα προηγούμενα χρόνια, άρχισε μετά να μιλά για ανταλλαγές, που δεν έχουν και πάλι καμία βάση, προσπαθεί να απαξιώσει την σπουδαιότητά τους» πρόσθεσε και κατέληξε:«Ο λαός γνωρίζει ποιος έφερε τη χώρα στην χρεοκοπία και ποιος την έβγαλε από τα μνημόνια. Η θετική δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνεται όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα».

Close