Το ευχαριστήριο μήνυμα του Γιάννη Αμανατίδη για την επανεκλογή του

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Γιάννη Αμανατίδη για την επανεκλογή του

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Γιάννη Αμανατίδη για την επανεκλογή του

Δώσαμε έναν συλλογικό  αγώνα, που μπορεί το αποτέλεσμα να μην έφερε μια νέα  κυβερνητική θητεία, όμως αποτελεί στρατηγική νίκη από πολλές απόψεις.

Ευχαριστώ όλους όσους μας εμπιστεύθηκαν τόσο συλλογικά, όσο και προσωπικά. Θα δώσω ό, τι καλύτερο μπορώ, ώστε να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης στον κοινό μας αγώνα για την Ελλάδα, την Θεσσαλονίκη και τη ζωή που αξίζουμε για εμάς και τα παιδιά μας.

Η επομένη είναι μια νέα μέρα και είναι εδώ.

Η ΝΔ κέρδισε, αλλά δεν πήρε λευκή επιταγή. Ο ΣΥΡΙΖΑ  δεν υπέστη ούτε πανωλεθρία, ούτε στρατηγική ήττα, όπως το "αντι - ΣΥΡΙΖΑ" μέτωπο επεδίωκε.

Το σημαντικό ποσοστό του 31,6% των ψηφοφόρων, που εμπιστεύτηκαν ξανά ή για πρώτη φορά τον ΣΥΡΙΖΑ, τον καθιστά κυρίαρχο πόλο της Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου.

Πριν από 4,5 χρόνια  παραλάβαμε μια χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας, με άδεια δημόσια ταμεία, με 28% ανεργία και μεγάλο μέρος του πληθυσμού σε συνθήκες φτωχοποίησης και κρίσης.

Σήμερα έχουμε μια χώρα χωρίς επιτροπεία, με 37 δισεκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του κράτους, με θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, με το χαμηλότερο ιστορικά επιτόκιο δανεισμού και με ανακτημένο το κύρος και την αξιοπιστία της σε διεθνές επίπεδο.

Το ύψος των προσδοκιών των πολιτών, είτε ψήφισαν ΝΔ είτε ΣΥΡΙΖΑ, είναι λοιπόν υψηλό.

  Υπεύθυνα και μαχητικά υπερασπίζουμε τις κατακτήσεις, που με θυσίες καταφέραμε.

  Οργανωνόμαστε, ώστε να ανταποκριθούμε και να εκφράσουμε την κοινωνική πλειοψηφία και την νεολαία, που μας  εμπιστεύτηκε, σε μια νέα νικηφόρα πορεία.

  Συνεχίζουμε συλλογικά τον  αγώνα για την Ελλάδα, την Θεσσαλονίκη και την ζωή που αξίζουμε για εμάς και τα παιδιά μας.

Close