Το σχέδιο για την επόμενη μέρα στηρίζεται στα όσα πετύχαμε

Το σχέδιο για την επόμενη μέρα στηρίζεται στα όσα πετύχαμε

Το σχέδιο για την επόμενη μέρα στηρίζεται στα όσα πετύχαμε

«Το σχέδιο για την επόμενη μέρα στηρίζεται στα όσα πετύχαμε κατά την κυβερνητική μας θητεία και βασίζεται στην παραγωγική ανασυγκρότηση με στόχο τη δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη» υποστήριξε μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του Alpha ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Αμανατίδης.

«Η ΝΔ δίνει βάρος στις επιχειρησιακές συμβάσεις, "κλείνοντας το μάτι" στους επιχειρηματίες, γιατί το δικό της μοντέλο ανάπτυξης στηρίζεται στην καταστροφή των εργασιακών δικαιωμάτων» είπε, κληθείς να σχολιάσει τις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το πρόγραμμα, που παρουσιάζει ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για τις τουρκικές προκλήσεις τόνισε ότι «οι παρεμβάσεις μας στους συμμάχους μας έχουν αντίκτυπο και αποτελέσματα τόσο από την ΕΕ, όσο και από τις ΗΠΑ για να σεβαστεί η Τουρκία το διεθνές δίκαιο, το δίκαιο της θάλασσας και τις σχέσεις καλής γειτονίας. Η ελληνική και η κυπριακή εξωτερική πολιτική έχει καταφέρει, επίσης, μέσω συνεργασιών και συμμαχιών στην Ν. Α. Μεσόγειο, να δημιουργήσει σταθερότητα και ενίσχυση των θέσεών της».

Close