«Όσο μιλάει ο κ. Μητσοτάκης, τόσο αποκαλύπτεται το νεοφιλελεύθερο πρόγραμμά του»

«Όσο μιλάει ο κ. Μητσοτάκης, τόσο αποκαλύπτεται το νεοφιλελεύθερο πρόγραμμά του»

«Όσο μιλάει ο κ. Μητσοτάκης, τόσο αποκαλύπτεται το νεοφιλελεύθερο πρόγραμμά του»

«Είμαστε στο τέλος μιας μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε το 2015 και τώρα που η χώρα έχει βγει από την επιτροπεία πιστεύω πως την Κυριακή θα φυσήξει ένας προοδευτικός άνεμος νίκης» δήλωσε μιλώντας στο ραδιοσταθμό North 98fm ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Αμανατίδης.

«Υπάρχει δημοσιονομικός χώρος κι όλα τα μέτρα είναι προϋπολογισμένα για το 2019 κι έχουμε κρατήσει ένα ποσό 5,5 δισεκατομμυρίων ευρώ από το λεγόμενο μαξιλάρι για τα πλεονάσματα από το 2020 και μετά» είπε στη συνέχεια τονίζοντας πως «η 13η σύνταξη είναι μόνιμο μέτρο που φορολογείται και δεν είναι επίδομα όπως θέλει να την παρουσιάσει η αντιπολίτευση».

«Ξετυλίγεται μια θετική ατζέντα από τον περασμένο Σεπτέμβριο και κάθε μέρα από τότε, όσο μιλάει ο κ.Μητσοτάκης, τόσο αποκαλύπτεται το νεοφιλελεύθερο πρόγραμμά του» σημείωσε.

«Ο κόσμος είναι σοφός και διαισθάνεται το τι μπορεί να συμβεί την επόμενη μέρα.Κάθε ψήφος στη ΝΔ είναι ψήφος για τον Βέμπερ που είναι απέναντι όχι μόνο στο προσφυγικό, αλλά και στο συμφέρον των πολλών» είπε στη συνέχεια κληθείς να σχολιάσει το διακύβευμα των ευρωεκλογών με δεδομένη την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη.

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών επεσήμανε ότι υπάρχει παραπληροφόρηση κι όσο θα ενημερώνεται ο κόσμος και θα εφαρμόζεται η συμφωνία, τόσο θα γίνονται φανερές οι θετικές επιπτώσεις της για τη χώρα μου.

«Υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα και κάποιοι έκαναν καριέρα με ψέματα για τα Σκόπια» τόνισε.

«Η ΝΔ με την στάση που κράτησε είναι απομονωμένη σε ευρωπαϊκό επίπεδο ακόμη και μέσα στο ΕΛΚ. Νιώθω ότι πνέει άνεμος νίκης» κατέληξε.

 

Close