«Σταθερότητα για την ανάταξη της χώρας» (ηχητικό)

«Σταθερότητα για την ανάταξη της χώρας» (ηχητικό)

«Σταθερότητα για την ανάταξη της χώρας» (ηχητικό)

«Μόνο σε αυτό το νομοσχέδιο συμμετέχουμε και καταθέσαμε τροπολογία για την πλήρη διαφάνεια των εισοδημάτων των πολιτικών» ξεκαθάρισε, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννης Αμανατίδης, μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά, για τη σημερινή συζήτηση στην Ολομέλεια για τα μέτρα στήριξης στους πληγέντες και τις οικογένειες των θυμάτων της πολύνεκρης σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

«Οι πολίτες στις εκλογές θα κρίνουν αυτή την τετραετία της κυβέρνησης της ΝΔ, ποια είναι τα αποτελέσματα στην καθημερινότητά τους και ποια τα προγράμματα των άλλων κομμάτων για την επόμενη μέρα» απάντησε, στη συνέχεια, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, στην ερώτηση για τη μακρά προεκλογική περίοδο που βιώνει η χώρα.

«Είναι κρίσιμες αυτές οι εκλογές» τόνισε και κρίσιμη είναι και η επιλογή του επόμενου πρωθυπουργού στη χώρα, πρόσθεσε «ποιος θα λάβει την εντολή και δεν προοιωνίζει σταθερότητα να πάρει την εντολή ο κ. Μητσοτάκης και να πάμε σε δεύτερες, τρίτες και τέταρτες εκλογές μέχρι να πετύχει αυτοδυναμία».

«Πλειοψηφία μπορεί να υπάρξει με πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, από την πρώτη Κυριακή» σημείωσε, κάνοντας λόγο για μια νέα κυβέρνηση συνεργασίας, σε προοδευτική κατεύθυνση που μπορεί να εγγυηθεί πολύ μεγαλύτερη σταθερότητα και να στηρίξει την κοινωνία.

Υπενθύμισε, άλλωστε, την μακριά περίοδο του δικομματισμού που γνώρισε η χώρα με εκατέρωθεν καθεστωτικές αντιλήψεις, μέχρι που ήρθε η χρεοκοπία.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη το Γιάννη Αμανατίδη στον Βασίλη Ταλαμάγκα:

Related Articles

Close