Εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Εύοσμο-Κορδελιό και Αμπελόκηπους-Μενεμένη

Εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Εύοσμο-Κορδελιό και Αμπελόκηπους-Μενεμένη

Εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Εύοσμο-Κορδελιό και Αμπελόκηπους-Μενεμένη

Με το σύνθημα «δικαιοσύνη παντού» που έδωσε από τη ΔΕΘ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας και το αναλυτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης που εξήγγειλε, έγινε σήμερα εξόρμηση των ΟΜ Ευόσμου, Κορδελιού και Αμπελοκήπων-Μενεμένης στις γειτονιές, με την συμμετοχή βουλευτών και μελών του κόμματος.

Για την δικαιοσύνη και τις εκλογές, που έρχονται, «με την απλή αναλογική, που αποτελεί το πιο δίκαιο εκλογικό σύστημα» μίλησε με τους κατοίκους, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννης Αμανατίδης, εξηγώντας πως «η πολιτική αλλαγή είναι η μόνη δυνατή διέξοδος, από τις πολλαπλές διαδοχικές κρίσεις, που έχει προκαλέσει και έχει εντείνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Από την κρίση δημοκρατίας με τις υποκλοπές και παρακολουθήσεις, μέχρι την κρίση ακρίβειας και την κρίση στη δημόσια υγεία και Παιδεία».

«Σήμερα, 7 στα 10 νοικοκυριά αδυνατούν να πληρώσουν το ρεύμα» είπε και «έχουν μειώσει την κατανάλωση βασικών ειδών και υπηρεσιών. Η ευθύνη της κυβέρνησης είναι αποκλειστική και έκδηλη από τον τρόπο που αντιμετωπίζει την ενεργειακή κρίση, επιδοτώντας, στην ουσία, την αισχροκέρδεια με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, ενώ σε όλη την Ευρώπη έχουμε ένα κύμα κρατικοποιήσεων των ενεργειακών εταιρειών».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει δεσμευτεί να κρατικοποιήσει τη ΔΕΗ» τόνισε στις συζητήσεις, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών.

Την εξόρμηση διοργάνωσαν οι Οργανώσεις Μελών Ευόσμου, Ελευθερίου Κορδελιού και Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Related Articles

Close