«Παταγώδης η αποτυχία της κυβέρνησης, δεν κρύβεται από την κοινωνία» (video)

«Παταγώδης η αποτυχία της κυβέρνησης, δεν κρύβεται από την κοινωνία» (video)

«Παταγώδης η αποτυχία της κυβέρνησης, δεν κρύβεται από την κοινωνία» (video)

«Η κυβέρνηση έχει αποτύχει να ενισχύσει το δημόσιο σύστημα υγείας και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την πανδημία» υποστήριξε, μιλώντας σήμερα στο «Open», ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Αμανατίδης.

«Μόλις πριν από δύο ημέρες, ο Αλέξης Τσίπρας ανέλυσε το σχέδιο μας για το νέο εθνικό σύστημα υγείας, που στηρίζεται σε τρεις άξονες: το νέο κοινωνικό συμβόλαιο με τους εργαζόμενους, την γενναία αύξηση των πόρων για την υγεία ώστε να φτάσει στον ευρωπαϊκό μέσο όρο του 7% και την αναδιανομή εσωτερικά των πόρων» είπε, απαντώντας στο ερώτημα για τις προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Εμείς, ασκώντας υπεύθυνη αντιπολίτευση, από το πρώτο lockdown δώσαμε προτάσεις με επιχειρήματα και δύο προγράμματα, το «Μένουμε Όρθιοι» 1 και 2 και μιλήσαμε για τις επιπτώσεις για την κοινωνία, όχι μόνο για την περίοδο της πανδημίας, αλλά και για την επόμενη μέρα» υπενθύμισε, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση έχει ήδη αποτύχει τόσο ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας, όσο και στο σχεδιασμό της επόμενης μέρας.

«Στην Ε.Ε. συζητείται η χαλάρωση του συμφώνου σταθερότητας και για το 2022 και το ζήτημα είναι πού πηγαίνουν αυτοί οι πόροι» επισήμανε και «το αν πηγαίνουν για να κρατήσουν την κοινωνία όρθια ή για τους "ημέτερους"».

«Η παταγώδης αποτυχία της κυβέρνησης, όσο κι αν επενδύει, επικοινωνιακά σε άλλα θέματα, δεν κρύβεται» τόνισε, ο Γιάννης Αμανατίδης, «ο κόσμος την βλέπει και η κοινωνία γνωρίζει».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Related Articles

Close