«Δεν θα χρειαστούν δεύτερες εκλογές μετά τις 21 Μαΐου» (βίντεο)

«Δεν θα χρειαστούν δεύτερες εκλογές μετά τις 21 Μαΐου» (βίντεο)

«Δεν θα χρειαστούν δεύτερες εκλογές μετά τις 21 Μαΐου» (βίντεο)

Μετά τις 21 Μαΐου δεν θα χρειαστεί να πάει η χώρα σε δεύτερες εκλογές, υποστήριξε, μιλώντας σήμερα στο «One tv», ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννης Αμανατίδης.

«Θα υπάρξει εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και δυνατότητα σχηματισμού προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας» είπε, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, για να επουλωθεί η χώρα και οι πληγές που άφησε πίσω της η αντιλαϊκή πολιτική της τελευταίας τετραετίας.

«Η χώρα χρειάζεται διαφορετική πολιτική που μόνο το πρόγραμμα που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μπορεί να διασφαλίσει» τόνισε.

«Ο κ. Μητσοτάκης ήταν ανέμελος στην περίοδο της πανδημίας και απέτυχε να βγάλει τα σωστά συμπεράσματα για την στήριξη του εθνικού συστήματος υγείας, ήταν ο πρωθυπουργός που έλεγε ψέματα για τους θανάτους σε απλές κλίνες και ΜΕΘ ενώ είχε στο συρτάρι του την έκθεση Λύτρα-Τσιόδρα, έλεγε πως δεν ήξερε ενώ παρακολουθούσε υπουργούς, βουλευτές και τον κ. Ανδρουλάκη» θύμισε, προσθέτοντας πως «εάν του κάνει τελικά πρόταση συνεργασίας ίσως να του πει και γιατί τον παρακολουθούσε».

Παρακολουθήστε ολόκληρη την παρέμβαση του Γιάννη Αμανατίδη στο One TV:

Related Articles

Close