Έχουμε μια κυβέρνηση που την ενδιαφέρει κυρίως η διάσωσή της (video)

Έχουμε μια κυβέρνηση που την ενδιαφέρει κυρίως η διάσωσή της (video)

Έχουμε μια κυβέρνηση που την ενδιαφέρει κυρίως η διάσωσή της (video)

«Έχουμε μια κυβέρνηση που δεν μπορεί ή δεν θέλει και δεν "ακούει". Δεν παίρνει μέτρα εγκαίρως, κυρίως προσπαθεί να διασωθεί η ίδια» τόνισε, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Αμανατίδης, μιλώντας για τα συνεχή ρεκόρ αύξησης κρουσμάτων Covid-19, στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Κόντρα».

«Έπρεπε να είχαν ήδη ληφθεί μέτρα για ενίσχυση του ΕΣΥ και επίταξη των ιδιωτικών νοσοκομείων, να ήταν δωρεάν τα τεστ και συνταγογραφούμενα δωρεάν και τα PCR» σημείωσε, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών λέγοντας: «δυστυχώς ζούμε τις συνέπειες μιας ανακόλουθης, αντιφατικής, αναποτελεσματικής και ανεπαρκούς κυβερνητικής πολιτικής».

«Θα μπορούσαν, επίσης, να ληφθούν μέτρα για την στήριξη των επιχειρήσεων» πρόσθεσε, «με τις τελευταίες επιστρεπτέες προκαταβολές να γίνουν μη επιστρεπτέες. Να διαγραφεί μέρος των χρεών στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και να μειωθούν οι ειδικοί φόροι στα καύσιμα, ενώ η αύξηση του κατώτατου μισθού θα μπορούσε να δώσει μια ανάσα στους εργαζόμενους».

«Πρέπει να δοθούν πόροι εκεί όπου υπάρχουν οι ανάγκες της κοινωνίας» επισήμανε, εκτιμώντας ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη ούτε θέλει, ούτε και μπορεί να δώσει τις αναγκαίες λύσεις, καθιστώντας επιτακτική πλέον την ανάγκη προσφυγής στις κάλπες, όπως ζητεί η αξιωματική αντιπολίτευση.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Αμανατίδη στον Κωνσταντίνο Μαραβελίδη:

Related Articles

Close