«Η προοδευτική συμμαχία έχει πανευρωπαϊκό αντίκτυπο»

«Η προοδευτική συμμαχία έχει πανευρωπαϊκό αντίκτυπο»

«Η προοδευτική συμμαχία έχει πανευρωπαϊκό αντίκτυπο»

«Οι Ισπανοί είπαν όχι στην οπισθοδρόμηση, οπότε το μήνυμα είναι ότι προχωράμε μπροστά σε προοδευτική κατεύθυνση. Οι σοσιαλιστές στην Ισπανία αποκήρυξαν τη συνεργασία με τη δεξιά, κάτι που δυστυχώς δεν συμβαίνει στη χώρα μας» δήλωσε ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αμανατίδης μιλώντας σήμερα στο ρ/σ 102 FM κληθείς να σχολιάσει το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ισπανία.

«Η προοδευτική συμμαχία με την οποία κατεβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές έχει πανευρωπαϊκό αντίκτυπο κι αποτελεί ανάχωμα στην άνοδο της ακροδεξιάς» πρόσθεσε στη συνέχεια.
Ερωτηθείς για τις επικείμενες εκλογές, αλλά και τις γενικές, τόνισε ότι «οι πολίτες θα στείλουν ένα μήνυμα ότι δεν θέλουν τη νεοφιλελεύθερη πολιτική ούτε στην Ευρώπη, ούτε στη χώρα μας και η καλή πορεία στην οποία βαδίζει τώρα η οικονομία μας θα αποτελέσει το βασικό κριτήριο. Ο κόσμος δεν θα επιτρέψει το πισωγύρισμα και θα δώσει, πιστεύω, τη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ».
«Θέλει χρόνο η εφαρμογή των θετικών μέτρων και ο κόσμος βλέπει και την αύξηση στον κατώτατο μισθό, την κατάργηση του υποκατώτατου και την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων και περιμένει τις 120 δόσεις, ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για τη λήψη κι άλλων μέτρων κοινωνικής πολιτικής» συμπλήρωσε.

Close