«Προσπάθεια διάχυσης, αποπροσανατολισμού και "στρίβειν" δια της διεύρυνσης» (βίντεο)

«Προσπάθεια διάχυσης, αποπροσανατολισμού και "στρίβειν" δια της διεύρυνσης» (βίντεο)

«Προσπάθεια διάχυσης, αποπροσανατολισμού και “στρίβειν” δια της διεύρυνσης» (βίντεο)

«Προσπάθεια διάχυσης, αποπροσανατολισμού και "στρίβειν" δια της διεύρυνσης βλέπουμε από την κυβέρνηση» υποστήριξε, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννης Αμανατίδης, «επειδή, ακριβώς» -όπως είπε στον Σκάι σήμερα- «δεν κατάφερε να κουκουλώσει το σκάνδαλο των υποκλοπών και των παρακολουθήσεων, από την ΕΥΠ».

«Θέλει ο κύριος Μητσοτάκης να έρθουν όλα στο φως;» ρώτησε, θυμίζοντας τις δηλώσεις των κυρίων Οικονόμου και Γεραπετρίτη, «που επιχείρησαν να υποβαθμίσουν το ζήτημα, ενώ έλεγαν ότι δεν παρακολουθείται κανείς και δεν συγκάλεσαν άμεσα την επιτροπή θεσμών και διαφάνειας και την Ολομέλεια της Βουλής, όπως ζητήθηκε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα», αλλά και την επιλογή Κοντολέοντος, που για να διοριστεί διοικητής στην ΕΥΠ, χρειάστηκε να τροποποιηθούν (προς τα χείρω) τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα της συγκεκριμένης θέσης.

«Και η επιλογή του νέου Διοικητή της ΕΥΠ, είναι στην ίδια κατεύθυνση, κυβερνητική επιλογή και όχι διακομματική και για αυτό την απορρίπτουμε» είπε, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών.

«Κρίσιμα ερωτήματα είναι, επίσης, αν και ποια άλλα πολιτικά πρόσωπα και δημοσιογράφοι παρακολουθήθηκαν και ποια η σχέση της ΕΥΠ με το Predator» σημείωσε.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την τοποθέτηση του Γιάννη Αμανατίδη:

Related Articles

Close