«Συνεχείς οι κυβερνητικές αντιφάσεις στο μέτωπο κατά της πανδημίας» (ηχητικό)

«Συνεχείς οι κυβερνητικές αντιφάσεις στο μέτωπο κατά της πανδημίας» (ηχητικό)

«Συνεχείς οι κυβερνητικές αντιφάσεις στο μέτωπο κατά της πανδημίας» (ηχητικό)

Τα λάθος μηνύματα και παραδείγματα που δίνει η κυβέρνηση στη νεολαία καυτηρίασε και παρέθεσε, ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Αμανατίδης μιλώντας σήμερα στο δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης «FM100».

«Όλα στη ζωή δεν αγοράζονται» είπε και «δεν θα εμβολιαστείς για να πάρεις 150 ευρώ».

«Με τα τελευταία της νομοθετήματα η ΝΔ επιτέθηκε στη νεολαία, τόσο στα μέτρα για την παιδεία, όσο και για την εργασία» σημείωσε, προσθέτοντας στη συνέχεια, πως το μέτρο του voucher των 150 ευρώ για τους νέους 18 έως 25 ετών που θα κάνουν το εμβόλιο, αφενός δεν εξασφαλίζει με μια δόση ανοσία, ούτε και προστασία των υπολοίπων και αφετέρου έγινε καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους.

«Είναι ένας επικοινωνιακός χειρισμός της κυβέρνησης που είδε πως χάνει στις δημοσκοπήσεις τη νεολαία» εξήγησε, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, τονίζοντας πως μετά τις παλινωδίες και τα λάθη μιας ολόκληρης χρονιάς, που στιγματίστηκε από την πανδημία «δεν κρύβεται πλέον, η αντιφατικότητα. Μια με τα ποδήλατα, την άλλη με τα τραπεζώματα, δίνονται ξανά από την κυβέρνηση λάθος παραδείγματα και μηνύματα» υποστήριξε ενώ επέκρινε την κυβέρνηση και «για τη μάχη που δεν έδωσε στην Ευρώπη για να καταργηθούν οι πατέντες των εμβολίων».

Ερωτηθείς, τέλος, για το μετρό της Θεσσαλονίκης απάντησε πως αποτελεί αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, «που δεν λειτουργούν σήμερα στην πόλη 12 από τους 13 σταθμούς» και χαρακτήρισε πολιτιστικό έγκλημα την απόσπαση των αρχαιοτήτων.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Αμανατίδη στον Βασίλη Κοντογουλίδη:

Related Articles

Close