«Η κυβέρνηση έχει αφήσει την πολιτική στον... αυτόματο πιλότο του νεοφιλελευθερισμού» (video)

«Η κυβέρνηση έχει αφήσει την πολιτική στον... αυτόματο πιλότο του νεοφιλελευθερισμού» (video)

«Η κυβέρνηση έχει αφήσει την πολιτική στον… αυτόματο πιλότο του νεοφιλελευθερισμού» (video)

«Όταν η κυβέρνηση είναι απέναντι στους νέους με τους νόμους που ψηφίζει για τα Πανεπιστήμια και την εργασία, ποιο είναι το μήνυμα των 150 ευρώ;» αναρωτήθηκε, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Αμανατίδης- μιλώντας στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό «Εγνατία»- για να απαντήσει με την παροιμία: «να σε κάψω Γιάννη να σε αλείψω λάδι».

Όπως εξήγησε, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών δεν είναι μόνο οι αντιφάσεις και οι παλινωδίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη που ανησυχούν την κοινωνία, αλλά και τα λάθος μηνύματα που στέλνονται καθώς οι ειδικοί επιστήμονες προειδοποιούν πως με την πρώτη δόση του εμβολίου δεν διασφαλίζεται η προστασία, τόσο του εμβολισμένου, όσο και των γύρω του.

« Η κυβέρνηση πρέπει να στηρίξει το ΕΣΥ και την πρωτοβάθμια υγεία, πρέπει να στηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να δώσει πραγματικά κίνητρα και όχι δάνεια, όπως είναι οι επιστρεπτέες προκαταβολές» επισήμανε, λέγοντας πως «δεν ασκείται πολιτική αφήνοντας τα πάντα στον... αυτόματο πιλότο, πράγμα που κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ακόμα και για εθνικά θέματα».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Αμανατίδη στον Λάζαρο Λαζάρου:

 

Related Articles

Close