Ο Γιάννης Αμανατίδης στο κανάλι της Βουλής (video)

Ο Γιάννης Αμανατίδης στο κανάλι της Βουλής (video)

Ο Γιάννης Αμανατίδης στο κανάλι της Βουλής (video)

Για τις συμφωνίες με τις ΗΠΑ και τη Γαλλία, την πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπή για τη χειραγώγηση ΜΜΕ και κοινής γνώμης, την κυβερνητική αποτυχία αντιμετώπισης της πανδημίας και κυρίως τη λανθασμένη εκπαιδευτική της πολιτική, μίλησε σήμερα στο κανάλι της Βουλής, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης.

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορεί να μένει άφωνη σε ένα πολυπολικό κόσμο» υποστήριξε, για το "αλληθώρισμα" ορισμένων κρατών μελών της προς την Άγκυρα, ενώ προειδοποίησε πως η δήλωση Μητσοτάκη "περί προκεχωρημένου φυλακίου της Δύσης" μπορεί να βάλει τη χώρα μας σε νέες περιπέτειες.

Ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μίλησε και για τα προβλήματα της Βόρειας Ελλάδας από την εξέλιξη της πανδημίας και τις 18 ΜΕΘ που έχουν δοθεί με δωρεά και δεν λειτουργούν ακόμη.

Λάβρος, όμως, ήταν απέναντι στην εκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης, όντας ο ίδιος εκπαιδευτικός.

«Λέει συνειδητά ψέματα η κυρία Κεραμέως» τόνισε, «όταν η αξιολόγηση είναι μόνο από τον διευθυντή και τον σχολικό σύμβουλο» όπως είπε, «έχουμε ένα σύστημα σχεδόν μονοπρόσωπο, κάθετο, αντιδραστικό και συγκεντρωτικό» για μία «μέσα σε εισαγωγικά αξιολόγηση».

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Αμανατίδη στο Κανάλι της Βουλής

Related Articles

Close