«Ο κ. Μητσοτάκης βλάπτει σοβαρά τη διεθνή εικόνα της χώρας» (βίντεο)

«Ο κ. Μητσοτάκης βλάπτει σοβαρά τη διεθνή εικόνα της χώρας» (βίντεο)

«Ο κ. Μητσοτάκης βλάπτει σοβαρά τη διεθνή εικόνα της χώρας» (βίντεο)

«Στο ευρωκοινοβούλιο κινήθηκε άμεσα η δικαιοσύνη και εύχομαι ανάλογα να κινηθεί και η ελληνική δικαιοσύνη στα ζητήματα, που απασχολούν τη χώρα μας» ευχήθηκε, ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννης Αμανατίδης, μιλώντας για την υπόθεση της Εύας Καϊλή, στην τηλεόραση του OPEN.

«Εμείς φταίμε για την κυρία Καϊλή;» ρώτησε, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη για αργά αντανακλαστικά και στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για όλα;» ρώτησε, «μην τρελαθούμε τώρα. Καταλαβαίνω τις προσπάθειες απάλειψης των δυσάρεστων εντυπώσεων, αλλά μέχρι εκεί. Μην τρελαθούμε».

«Ο κ. Μητσοτάκης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έρχονται και επιβεβαιώνουν τις παρακολουθήσεις, αφού γίνουν οι αποκαλύψεις» επισήμανε, δίνοντας έμφαση στο δημοσίευμα των «New York Times» για τις άδειες εξαγωγής του Predator, που έδωσε το 2021, ο γραμματέας Διεθνών και Οικονομικών Υποθέσεων του ΥΠΕΞ, κ. Σμυρλής, από το στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον.

«Στην εξεταστική επιτροπή, είπε, ο κ. Δεμίρης, πως για να γίνει η εξαγωγή πρέπει να πάρει την άδεια της ΕΥΠ. Ποιος προΐσταται της ΕΥΠ;» ρώτησε, καταδεικνύοντας τις ευθύνες του πρωθυπουργού ή δεν δόθηκε τέτοια άδεια; Τι ισχύει τελικά;

«Ο πρωθυπουργός, στη Βουλή, υπεκφεύγει και φυγομαχεί, ενώ βλάπτει διεθνώς την εικόνα της χώρας μας» υποστήριξε.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την παρέμβαση του Γιάννη Αμανατίδη στο OPEN:

Related Articles

Close