«Οργή λαού για το αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη» (video)

«Οργή λαού για το αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη» (video)

«Οργή λαού για το αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη» (video)

Παρέλυσε η Θεσσαλονίκη από τη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση, που κήρυξαν πανελλαδικά ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και χιλιάδες διαδηλωτές πλημμύρισαν το κέντρο της πόλης, διαμαρτυρόμενοι για το αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη, που θέλει να γυρίσει στον Μεσαίωνα, τις εργασιακές σχέσεις.

 

«Οργή λαού σήμερα απέναντι στο αντεργατικό νομοσχέδιο, που απαιτεί την απόσυρση. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δεσμεύεται για την κατάργησή του» δήλωσε, σήμερα, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, που συμμετείχε στην πορεία, μαζί με τη βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης και αναπληρώτρια τομεάρχη Υγείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Δώρα Αυγέρη.

 

Με προσωπικό ασφαλείας λόγω της απεργιακής κινητοποίησης λειτουργούν σήμερα τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ. Επίσης με προσωπικό ασφαλείας λειτουργεί και ο ΟΑΣΘ, ενώ τα ΚΤΕΛ λειτουργούν κανονικά. Στον ιδιωτικό τομέα, στην απεργία συμμετέχουν λογιστές, φαρμακοποιοί, οικοδόμοι, εργατοτεχνίτες κ.λπ. Ακόμη, απεργία έχουν προκηρύξει και οι συνδικαλιστικές ενώσεις των δημοσιογράφων, για ένα 24ωρο.

 

Related Articles

Close