«Το νομοσχέδιο Χατζηδάκη θα ξεσηκώσει παλλαϊκή κινητοποίηση» (ηχητικό)

«Το νομοσχέδιο Χατζηδάκη θα ξεσηκώσει παλλαϊκή κινητοποίηση» (ηχητικό)

«Το νομοσχέδιο Χατζηδάκη θα ξεσηκώσει παλλαϊκή κινητοποίηση» (ηχητικό)

Για το αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη και την καταστροφική εκπαιδευτική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία θίγει άμεσα τους μαθητές της Γ ΄ Λυκείου, που δίνουν φέτος εξετάσεις για την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, μίλησε, σήμερα, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννης Αμανατίδης, στο δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης «FM100».

«Το νομοσχέδιο Χατζηδάκη θα ξεσηκώσει παλλαϊκή κινητοποίηση. Δεν λαμβάνει υπόψη της η κυβέρνηση πως έχουν προηγηθεί 10 χρόνια κρίσης, μνημόνια και είμαστε εν μέσω πανδημίας» επισήμανε. «Τα χρήματα που θα έρθουν το επόμενο διάστημα πρέπει να δοθούν για την ενίσχυση της κοινωνίας και την ανάπτυξη. Οι θέσεις εργασίας δεν έρχονται με μαγικό ραβδάκι» σημείωσε, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, τονίζοντας πως δεν μπορεί να δίνεται η ευχέρεια στην εργοδοσία να απολύει με μόλις 1 με 2 μισθούς αποζημίωση και να μην είναι υποχρεωμένη σε επαναπρόσληψη, ακόμη κι αν υπάρχει ανάλογη δικαστική απόφαση.

«Η ΝΔ κινείται στον δικό της αστερισμό, όπου τα δάνεια θα πρέπει να τα πάρουν οι τράπεζες και τις επιδοτήσεις μεγάλα έργα που θα τα κλείσουν συγκεκριμένες εταιρείες» πρόσθεσε, «την ώρα που οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας με εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας, μένουν απέξω».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Αμανατίδη στον Βασίλη Κοντογουλίδη:

 

Related Articles

Close