Υπεύθυνες και σοβαρές οι πολιτικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (video)

Υπεύθυνες και σοβαρές οι πολιτικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (video)

Υπεύθυνες και σοβαρές οι πολιτικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (video)

«Η κόπωση, αλλά και η απώλεια της αξιοπιστίας της κυβέρνησης είναι οι αιτίες» υποστήριξε στην ΕΡΤ1, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Αμανατίδης, απαντώντας στο ερώτημα για τις συχνές και συνεχείς παραβιάσεις των περιοριστικών μέτρων, από τους πολίτες.

«Παλινωδίες, άστοχες κινήσεις και δράσεις, άλλοτε πίσω από τους λοιμωξιολόγους κι άλλες φορές σε κόντρα μαζί τους -όπως το είδαμε και στη διαρροή των πρακτικών- δεν έχουν μόνο κουράσει τους πολίτες, αλλά έχουν βλάψει και την αξιοπιστία των αναγκαίων μέτρων» επισήμανε, προσθέτοντας πως θα πρέπει «να τηρηθεί μια λεπτή ισορροπία ανάμεσα στην υγειονομική ασφάλεια και την οικονομία».

Για το λόγο αυτό, όπως ανέφερε, η αξιωματική αντιπολίτευση από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα, τηρεί υπεύθυνη στάση, καταθέτοντας συνεχώς προτάσεις, τόσο για την ενίσχυση του ΕΣΥ, όσο και για την ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας.

Μιλώντας, στη συνέχεια, για τα εθνικά θέματα, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών είπε «πως ο διάλογος είναι ο σωστός τρόπος επίλυσης των διαφορών» και υπενθύμισε την κοινή συνέντευξη Τύπου, Τσίπρα-Ερντογάν στην Αθήνα, όπου και πάλι είχαν τεθεί ξεκάθαρα οι πάγιες ελληνικές θέσεις.

«Γιατί, λοιπόν, υπήρξε τώρα αγωνία από το Μαξίμου και τη ΝΔ για να διαρρεύσει πως είχε συνεννοηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών;» ρώτησε και ενόψει των συνομιλιών της Γενεύης για το Κυπριακό ρώτησε πάλι αν θα ενημερωθούν, προηγουμένως, οι πολιτικοί αρχηγοί για αυτές, όπως έγινε όταν πρωθυπουργός ήταν ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Related Articles

Close