«Να μην πληρώνει η κοινωνία την κυβερνητική αποτυχία» (ηχητικό)

«Να μην πληρώνει η κοινωνία την κυβερνητική αποτυχία» (ηχητικό)

«Να μην πληρώνει η κοινωνία την κυβερνητική αποτυχία» (ηχητικό)

Πρόθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι «να αναδείξει την πραγματική κατάσταση στο μέτωπο της πανδημίας, ώστε να σχεδιαστεί η επόμενη μέρα» υποστήριξε, μιλώντας σήμερα στη «Φωνή της Ελλάδας», ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννης Αμανατίδης για την επίκαιρη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα προς τον πρωθυπουργό.

«Είναι ολέθρια τα αποτελέσματα και να αναστοχαστούμε -κυρίως η κυβέρνηση που έχει την ευθύνη- τί δεν έχει πάει καλά και με τους θανάτους και με τους εμβολιασμούς, έτσι ώστε να δούμε ποιο πρέπει να είναι το σχέδιο για να μην πληρώνει η κοινωνία την κυβερνητική αποτυχία» εξήγησε, προσθέτοντας πως δυστυχώς συνεχίζει την αντιφατική πολιτική και τα λάθος μηνύματα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δίνοντας ως χαρακτηριστικό πρόσφατο παράδειγμα τις συγχωνεύσεις σχολείων και σχολικών τμημάτων.

«Είναι απαράδεκτο, μετά την αύξηση των μαθητών ανά τάξη, τώρα συγχωνεύει τμήματα για να μην κάνει προσλήψεις» τόνισε, «χρειάζονται 6.000 εκπαιδευτικοί για να λειτουργήσουν τα σχολεία, έχουν ξεσηκωθεί γονείς, μαθητές και η κ. Κεραμέως ούτε ακούει, ούτε βλέπει, έχει καταργήσει το διάλογο».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Αμανατίδη στη Φωνή της Ελλάδας:

Related Articles

Close