«Οι εκλογές στις 25 Ιουνίου θα κρίνουν δύο κυβερνητικά προγράμματα» (ηχητικό)

«Οι εκλογές στις 25 Ιουνίου θα κρίνουν δύο κυβερνητικά προγράμματα» (ηχητικό)

«Οι εκλογές στις 25 Ιουνίου θα κρίνουν δύο κυβερνητικά προγράμματα» (ηχητικό)

«Είναι ξεκάθαρη - εδώ και χρόνια- η πολιτική που ασκείται για τα δημόσια αγαθά και κοινωνικά δικαιώματα, από τη ΝΔ» επισήμανε, ο υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννης Αμανατίδης, μιλώντας στον ρ/σ «Flash 99,4» για τις τρομακτικές δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού, περί επιλογής ασθενών.

«Η χώρα μας είναι έκτη, σε ολόκληρο τον κόσμο, στο μεγαλύτερο αριθμό θανάτων, ανά εκατομμύριο ανθρώπων, από την πανδημία» σημείωσε, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, αναφέροντας ενδεικτικά και τις δηλώσεις Μητσοτάκη για τις ΜΕΘ, που ήταν σε αντίθεση με την σχετική μελέτη Λύτρα-Τσιόδρα, η οποία βρισκόταν στο συρτάρι του.

«Αυτοί την στιγμή λείπουν 6.000 εργαζόμενοι στο ΕΣΥ, σε σχέση με αυτούς που αφήσαμε το 2019, ενώ το 77% του πληθυσμού- σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία- αδυνατεί να καλύψει οικονομικά μια ιατρική πράξη ή μια επίσκεψη και την μεταθέτει για αργότερα» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς, στη συνέχεια, για το διακύβευμα στις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου, απάντησε πως είναι η σύγκριση, επί της ουσίας σύγκρουση, δύο κυβερνητικών προγραμμάτων.

«Θέλει ο κόσμος να συνεχιστεί αυτό που γίνεται στην υγεία, θέλει να συνεχιστεί αυτό που γίνεται με την ακρίβεια;» ρώτησε.

«Εμείς πιστεύουμε πως η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει πορεία και μέχρι το 2027 μπορεί να είναι μια Ελλάδα της ευημερίας, χωρίς τις σημερινές ανισότητες, που θα δώσει προσοχή στον πολίτη, που θέλει να σπουδάσει και να γιατρευτεί» τόνισε.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Αμανατίδη στον Λάζαρο Θεοδωρακίδη:

Related Articles

Close