«Κάνει αργά και λίγα η κυβέρνηση για την επόμενη μέρα» (ηχητικό)

«Κάνει αργά και λίγα η κυβέρνηση για την επόμενη μέρα» (ηχητικό)

«Κάνει αργά και λίγα η κυβέρνηση για την επόμενη μέρα» (ηχητικό)

«Πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα, που προμηνύεται δύσκολη, επειδή η κυβέρνηση δεν χρησιμοποιεί τα εργαλεία από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το "μαξιλάρι" και κάνει λίγα, αργά, χωρίς δρόμο επιστροφής για τις κακές της επιλογές» τόνισε, μιλώντας σήμερα, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Άλφα 98,9», ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Αμανατίδης.

Όπως εξήγησε, στη συνέχεια, παραπέμποντας και στην ανακοίνωση των τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ για επικείμενη κρίση χρέους με παρατεταμένη ύφεση και επιδημία λουκέτων, πρέπει να στηριχθεί η πραγματική οικονομία και «δεν πρέπει να επαναληφθεί αυτό που έγινε το καλοκαίρι στον Τουρισμό».

«Πηγαίνουμε με πολύ αργό ρυθμό στον εμβολιασμό» σημείωσε, επίσης, υπενθυμίζοντας την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για μαζική παραγωγή των εμβολίων ενώ χαρακτήρισε ως «τουλάχιστον αντιδημοκρατικό το πιστοποιητικό εμβολιασμού» την ώρα που έχει εμβολιαστεί μόλις το 3% του πληθυσμού της Ευρώπης.

«Αυτά γυρίζουν μπούμερανγκ στην κυβέρνηση που μιλούσε για δύο εκατομμύρια εμβολιασμούς» σχολίασε, «την ώρα που στα μέσα Φεβρουαρίου έχουμε μόνο 200.000, που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Αμανατίδη στον Δημήτρη Αλφιέρη:

 

Related Articles

Close