«Τιμούμε και αναστοχαζόμαστε για την επόμενη μέρα»

«Τιμούμε και αναστοχαζόμαστε για την επόμενη μέρα»

«Τιμούμε και αναστοχαζόμαστε για την επόμενη μέρα»

«Είναι η μέρα που όχι μόνο θυμόμαστε και τιμούμε, αλλά αναστοχαζόμαστε για την επόμενη ημέρα. Στον αγώνα για την ελευθερία, τη διατήρηση της εθνικής ανεξαρτησίας, αλλά και μιας κοινωνίας που θα εμφορείται από δικαιοσύνη» δήλωσε ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Αμανατίδης, ο οποίος εκπροσώπησε την αξιωματική αντιπολίτευση, στη δοξολογία που έγινε για την 25η Μαρτίου, στον ιερό ναό της του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.

«Σε αυτόν τον αγώνα όλοι οι Έλληνες οφείλουμε να δώσουμε το παρών και αυτό θα πράξουμε» τόνισε, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών.

Η τελετή για τον εορτασμό της διπλής γιορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της εθνικής παλιγγενεσίας έγινε στον αύλειο χώρο του ναού, προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος διασποράς της νόσου, παρουσία του υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη, του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, της αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλας Πατουλίδου, του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, του πρύτανη του ΑΠΘ, Νίκου Παπαϊωάννου, βουλευτών και εκπροσώπων των αρχών της πόλης.

 

Related Articles

Close