85η ΔΕΘ: Στο περίπτερο της «ΜτΚ» και του makthes.gr

85η ΔΕΘ: Στο περίπτερο της «ΜτΚ» και του makthes.gr

85η ΔΕΘ: Στο περίπτερο της «ΜτΚ» και του makthes.gr

Το περίπτερο της «Μακεδονίας της Κυριακής» και του makthes.gr στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης.

Ευχήθηκε καλή επιτυχία στην πορεία της εφημερίδας και του portal του Ομίλου και τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης των τοπικών ΜΜΕ από την Πολιτεία, αλλά και από τους αναγνώστες.

Σε σχέση με την διήμερη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα παρουσιάσει το σχέδιο του κόμματος για την επόμενη μέρα της χώρας, όταν θα βρίσκεται στη διακυβέρνηση του τόπου, μια προοδευτική κυβέρνηση.

Αναφορικά με τα έργα που είναι σε εξέλιξη στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Αμανατίδης διαπίστωσε ότι παρατηρούνται καθυστερήσεις, ιδίως, στην οδική σύνδεση του νέου Παιδιατρικού Νοσοκομείου.

Κληθείς να σχολιάσει την δήλωση του πρωθυπουργού, ότι το Μετρό Θεσσαλονίκης θα ολοκληρωθεί στο τέλος του 2023, ο ίδιος εκτίμησε πως το εν λόγω χρονοδιάγραμμα δεν είναι εφικτό να τηρηθεί, με βάση τη διαχείριση που έχει κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ, τα τελευταία δύο χρόνια.

Related Articles

Close