«Περιπέτειες για τη χώρα οι πολιτικές Μητσοτάκη» (βίντεο)

«Περιπέτειες για τη χώρα οι πολιτικές Μητσοτάκη» (βίντεο)

«Περιπέτειες για τη χώρα οι πολιτικές Μητσοτάκη» (βίντεο)

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα 5,6 δισεκατομμύρια του προγράμματος που εξήγγειλε από την έκθεση στη Θεσσαλονίκη, ο Αλέξης Τσίπρας είναι προβληματικά ενώ δεν είναι τα 5,5 του Κυριάκου Μητσοτάκη» δήλωσε στην ΕΡΤ1, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννης Αμανατίδης, προσθέτοντας πως «η .. κανονικότητα των pass δεν μπορεί να συνεχιστεί».

«Χρειάζονται πολιτικές που να αντιμετωπίζουν στη βάση τους τα προβλήματα» επισήμανε, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, με δικαιοσύνη παντού «με αναδιανομή, αύξηση του εισοδήματος και κατάργηση του πτωχευτικού κώδικα»

Ως προς τις διεθνείς σχέσεις σημείωσε ότι η πολιτική κατευνασμού της κυβέρνησης Μητσοτάκη το 2019, απέναντι στην Τουρκία με εγκατάλειψη των πιέσεων για ευρωπαϊκές κυρώσεις συνεχίστηκε με δηλώσεις για μηχανές που κάνουν θόρυβο και ήσυχα καλοκαίρια....

«Περάσαμε από αντιφάσεις στην αλλαγή του δόγματος της χώρας, από πυλώνα σταθερότητας και ειρήνης, σε προκεχωρημένο φυλάκιο της Δύσης» υπενθύμισε.

«Είναι σχήμα οξύμωρο να θέτει η ΝΔ το δίλημμα Μητσοτάκης ή περιπέτειες για τη χώρα» είπε, «οι πολιτικές Μητσοτάκη οδηγούν τη χώρα σε περιπέτειες».

Παρακολουθήστε ολόκληρη την παρέμβαση του Γιάννη Αμανατίδη στη ΕΡΤ1:

Related Articles

Close