«Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ-Δικαιοσύνη παντού» (βίντεο)

«Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ-Δικαιοσύνη παντού» (βίντεο)

«Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ-Δικαιοσύνη παντού» (βίντεο)

«Για πρώτη φορά μεταπολιτευτικά θα έχουμε εκλογές με σύστημα απλής αναλογικής, χωρίς την θεωρία της χαμένης ψήφου και θα υπάρξει η δυνατότητα από την πρώτη Κυριακή να έχουμε προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας» υποστήριξε, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννης Αμανατίδης, μιλώντας σήμερα στον Ant1.

«Η μαζική συμμετοχή των πολιτών θα δώσει σε αυτή την κάλπη την αντιστοίχιση με την πραγματική βούληση των πολιτών» είπε, και με τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ «θα σχηματιστεί κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή των εκλογών».

«Το σημαντικό είναι η καταδίκη των πολιτικών, που εφάρμοσε η ΝΔ, το προηγούμενο διάστημα και η προοπτική και ελπίδα για την χάραξη πολιτικής σύμφωνα με τις ανάγκες του τόπου» επισήμανε, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών.

«Με το σύνθημα μας: Δικαιοσύνη παντού, δηλαδή δικαιοσύνη στην αύξηση του εισοδήματος, στην αναδιανομή και την πάταξη της αισχροκέρδειας, αλλά και την κατάργηση του πτωχευτικού νόμου, απαντάμε στις ανάγκες της κοινωνίας» τόνισε, κατηγορώντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι απέτυχε τόσο στην αντιμετώπιση της πανδημίας, όσο και της ακρίβειας, αφού τις εκτίμησε στους προϋπολογισμούς ως παροδικά φαινόμενα.

«Η κρίση χρησιμοποιήθηκε ως ευκαιρία από τη ΝΔ και αποκαλύφθηκε ο νεοφιλελευθερισμός της ως προσωπική απληστία με ιδεολογική επένδυση» σημείωσε, ενώ σοβούν, όπως ανέφερε, ζητήματα δημοκρατίας.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την παρέμβαση του Γιάννη Αμανατίδη:

Related Articles

Close