Ο Γιάννης Αμανατίδης στο Radio North (ηχητικό)

Ο Γιάννης Αμανατίδης στο Radio North (ηχητικό)

Ο Γιάννης Αμανατίδης στο Radio North (ηχητικό)

«Κύριο ζητούμενο είναι η ασφάλεια του κόσμου και η προστασία της κοινωνίας, απέναντι στην υγειονομική κρίση, αλλά και την οικονομική» εκτίμησε, μιλώντας σήμερα, στο Radio North, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Αμανατίδης.

«Η Θεσσαλονίκη υπέφερε αυτούς τους δύο μήνες και το άνοιγμα -η επόμενη μέρα μετά την πανδημία- πρέπει να γίνει με σχέδιο και να μην αφεθεί, πάλι, στην τύχη» υποστήριξε, επικρίνοντας την κυβέρνηση για τον τρόπο που αντιμετώπισε την υγειονομική κρίση.

«Είχαμε τηλεδιασκέψεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης και σχεδιάζουμε σχετική κοινοβουλευτική πρωτοβουλία, με επίκεντρο την Θεσσαλονίκη, με το άνοιγμα των εργασιών της Βουλής» σημείωσε, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών.

Ο ίδιος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τη δημιουργία νέου κλίματος εφησυχασμού, από τη Νέα Δημοκρατία, ενώ ανέλυσε τις θέσεις και τις προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως ανέφερε, «αφού ολοκληρωθούν οι συνδιασκέψεις μελών και στελεχών του κόμματος, πιθανόν έως τον Φεβρουάριο του 2021, να δοθεί στον κόσμο τον Μάρτιο το πρόγραμμα για τη δεύτερη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του Γιάννη Αμανατίδη στους Ειρήνη Γκέλη και Βαγγέλη Μωυσή:

Related Articles

Close