«Θέλουμε να αλλάξουμε τους συσχετισμούς και να κυβερνήσουμε» (ηχητικό)

«Θέλουμε να αλλάξουμε τους συσχετισμούς και να κυβερνήσουμε» (ηχητικό)

«Θέλουμε να αλλάξουμε τους συσχετισμούς και να κυβερνήσουμε» (ηχητικό)

«Ο Αλέξης Τσίπρας δίνει μεγάλη σημασία στη Θεσσαλονίκη, όπως φάνηκε και στα χρόνια της διακυβέρνησής μας» υποστήριξε, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, μιλώντας στο «Κόκκινο 91,4», για την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απόψε, στη Θεσσαλονίκη, με την οποία κλείνει την προεκλογική του εκστρατεία.

«Η Θεσσαλονίκη είναι παραμελημένη από την διακυβέρνηση της ΝΔ και απουσιάζει από τον σχεδιασμό του Ταμείου Ανάκαμψης ενώ δεν συνεχίστηκαν, ούτε ολοκληρώθηκαν τα μεγάλα έργα, που είχε ξεκινήσει η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα» επισήμανε, ο υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, δίνοντας ως ενδεικτικά παραδείγματα το μετρό, το παιδιατρικό, το νοσοκομείο Αγίου Παύλου, το στρατόπεδο Γκόνου και το παραλιακό μέτωπο.

«Όλα αυτά να μην τα ξεχάσουν οι Θεσσαλονικείς, ούτε να ξεχάσουν την κατάσταση που είχαμε στην πανδημία» τόνισε, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

«Κάναμε όσα μπορούσαμε για να έχουμε προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας με την απλή αναλογική και είχαμε κόστος, τώρα όμως μιλάμε για κυβερνητικό πρόγραμμα, δεν μιλάμε για αντιπολίτευση και θέλουμε να αλλάξουμε τους συσχετισμούς και να κυβερνήσουμε» υποστήριξε.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Αμανατίδη στον Απόστολο Λυκεσά:

Close