«Κάνει λάθος η ΝΔ και είναι κρίσιμη η μάχη για τα εργασιακά» (audio)

«Κάνει λάθος η ΝΔ και είναι κρίσιμη η μάχη για τα εργασιακά» (audio)

«Κάνει λάθος η ΝΔ και είναι κρίσιμη η μάχη για τα εργασιακά» (audio)

Την πεποίθηση πως κάνει διαδοχικά λάθη, η κυβέρνηση Μητσοτάκη-από το πεδίο της ελευθερίας του Τύπου μέχρι τα εργασιακά, την υγεία και την οικονομία- εξέφρασε στη συνέντευξη, που έδωσε σήμερα, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Status fm», ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Αμανατίδης.

«Η παρουσία των υπουργών και των στελεχών της ΝΔ στα ξένα ΜΜΕ, αποκαλύπτει -πέραν της ανεπάρκειας ή των ελλείψεων τους- και τον βαθμό της ελευθερίας των δικών μας μέσων» επισήμανε, αρχικά, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις των κυρίων Λασκαρίδη και Πλακιωτάκη για τη ναυτιλία.

«Και το κεφάλαιο έχει συγκεκριμένη παρουσία και ιστορία στη χώρα μας» πρόσθεσε, και για αυτό το λόγο, όπως είπε, «υπάρχουν από την Πολιτεία οι θεσμοί, οι νόμοι και οι κανόνες, οι οποίοι πρέπει να ισχύουν για όλους και να θεσπίζονται με κριτήριο το συμφέρον των πολλών».

«Για μας προέχει το συμφέρον των εργαζομένων» ξεκαθάρισε, στη συνέχεια, «η ΝΔ , αντιθέτως, πιστεύει πως το λιγότερο κράτος είναι καλύτερο κράτος, την ώρα που η πανδημία απέδειξε, σε όλο τον κόσμο, την σπουδαιότητα του δημόσιου χαρακτήρα της υγείας».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Αμανατίδη στο Status FM

Related Articles

Close